ASIAN FUSION

ASIAN FUSION Wij zijn niet de enige, maar wel de beste!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2507 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Asian Fusion. Meer weten? Ontdek meer

6 aug 2022 om 18:21 Super lekker !
1 aug 2022 om 15:00 heel erg lekker en snelle bezorging, top!
1 aug 2022 om 14:19 Peking eend besteld, was veelste droog en hard, jammer
24 jul 2022 om 20:52 Blij dat jullie even belde en zo flexibel waren om het eten toch te komen brengen! Top!!
23 jul 2022 om 23:46 Heel lekker smaak
22 jul 2022 om 23:57 Altijd supervers lekker én kwaliteit
21 jul 2022 om 22:21 heel goed
15 jul 2022 om 21:43 Super goed eten en vriendelijke bezorger binnen een half uur . En dat op een vrijdag avond !
15 jul 2022 om 11:32 We received a wrong order. When I called the restaurant to correct it, they said they couldn't because they weren't delivering at home anymore. They promised a voucher which I never received. Food arrived all moved, with the sauce leaked all over.
11 jul 2022 om 9:25 Vers, echt heerlijk, heb er echt van genoten
7 jul 2022 om 19:21 Delivery was even a bit before the selected time! This is definitely going to be my go-to when it comes to poke bowls
7 jul 2022 om 7:42 Erg lekker gegeten