ASIAN FUSION

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2612 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Asian Fusion. Meer weten? Ontdek meer

5 feb 2023 om 20:45 Al met al wel gegeten..maar eten was niet goed op temperatuur ... en het was druk dus beetje laat.... toen ik gebeld had was hij er snel ...dat wel,,, besteld om 1810... bezorgd om 20.30 Volgende keer weer beter....
3 feb 2023 om 12:34 Lekkere pokébowls! Snel, netjes en compleet. Elke keer weer een feestje.
25 jan 2023 om 20:56 Eten zoals altijd heerlijk én vers en dat proef je ècht. Beste sushi van Rotterdam De anderhalf uur was dat de bezorger pech had
25 jan 2023 om 19:49 PERFECKT ALLES
23 jan 2023 om 8:34 Ik had een keuze menu voor 4 personen. Helaas was deze niet te eten. Alles was veels te zout en is in de prullenbak beland. Uiteindelijk hebben we wat anders moeten bestellen. Zonde van mijn geld. Nooit meer!
22 jan 2023 om 18:10 Jammer dat je bij de sushi verplicht moet kiezen voor sojasaus of wasabi. Je kunt niet kiezen voor geen. Nu zit je dus opgescheept met te veel sojasaus. De sushi was erg lekker!
20 jan 2023 om 23:04 Eten zou na 45 minuten komen, maar kwam pas na 1,5 uur. Eten was al half koud.
20 jan 2023 om 20:31 Ik zit al twee uur te wachten. Heb twee keer gebeld en telkens zeggen ze dat het er ‘zo’ aankomt.
17 jan 2023 om 22:17 Lekker sushi
17 jan 2023 om 10:56 Prima sushi voor een goeie prijs!
16 jan 2023 om 14:25 Snel, op tijd en lekker. Aanrader
13 jan 2023 om 0:32 Lekker sushi